Referenties


“Wat een prikkelende voordracht, dat smaakt naar meer! “ 
mr. J.C.M. Swinkels – Rechter commissaris


“In een zeer interactieve lezing heeft Peter voor ons een helder beeld gegeven van de impact van verschillende nieuwe technologieën en digitalisering op het overheidsdomein. Prettig is dat hij niet alleen urgentie schetst, maar ook inzicht geeft in welke organisatorische veranderingen deze spannende tijd nodig lijken te hebben. Zijn unieke combinatie van inhoud, energie en humor werkt aanstekelijk!”
M. van de Mortel – programmaleider leergang Strategisch Bewegen in Gemeentelijke krachtenvelden


“Mijn ervaring met Peter als spreker op onze T-Mobile Table Talk sessie, met onze groot zakelijke klanten en prospects, is uiterst positief. Met een goede balans tussen inhoud en een prikkelende vorm die leidt tot een glimlach, belicht hij vanuit een heel ander blikveld de krachten die spelen in bedrijven die willen transformeren naar de digitale wereld.”
Martijn Teekens – Director Sales B2B T-mobile


“Goed verhaal Peter, dank daarvoor. Until next time.”
E. Hofstee – Systems Channel Sales Executive Oracle


“Peter heeft bij de jaarlijkse onderwijsconferentie van de Hogeschool van Amsterdam een geweldige keynote lezing gegeven en de bijna 1000 medewerkers en studenten geïnspireerd met huidige en toekomstige ontwikkelingen, die nu ons dagelijkse werk beïnvloeden in het opleiden van studenten en werkenden. Met humor en aansprekende voorbeelden houdt hij ons een spiegel voor, verrijkt ons blikveld met nieuwe perspectieven en geeft eenvoudige tips, die je morgen al kunt toepassen. Een aanrader voor elke organisatie die eens out-of-the-box naar de toekomst, het heden en zichzelf wil kijken!”
Eldrid Bringmann – Director Education and Research (O&O), Hogeschool van Amsterdam (HvA) / Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS)