Coaching

Peter en Luis Tavares (meervoudig wereldkampioen kickboksen)

Sparren over spreken, strategie en ontwikkeling.

Peter verzorgt sessies voor mensen met ondernemend gedrag en de wil om het werk te doen dat vaak nodig blijkt voor persoonlijke doorbraken. Wil jij een partner die op niveau kan sparren én voldoende bagage heeft om je naar een volgend niveau te coachen?
De combinatie van psychologische veiligheid en prikkelende perspectieven zorgt dat we samen de hobbels kunnen nemen die nodig zijn voor echte ontwikkeling. 

Geen vaste programma’s, altijd situationeel en persoonlijk. Sessies voor:

 Persoonlijke en professionele ontwikkeling
 Strategie
Presenteren en communiceren met impact
Lichaam, geest en brein in balans


“De sessies met Peter zijn voor mij zowel persoonlijk als professioneel van grote waarde geweest. Met zijn bruisende energie werkt Peter tweeledig. Enerzijds heeft hij mij tot stilstand gebracht om de kern van mijn bedrijf te vinden. Anderzijds heeft hij zijn gedrevenheid en ervaring ingezet om tot een scherpe marketing- en business-propositie  te komen.

Wanneer jij als directeur of ondernemer wilt weten wat je zelf anders kunt doen om de ontwikkeling te maken die jij je persoonlijk en/of professioneel toewenst dan kan ik je Peter zeker aanbevelen.

Waldemar Hoving, Directeur Succesvol HR en leiderschapscoach


“Ik hou van mensen die hun skills goed beheersen, Peter is er zo een. Tijdens de coaching sessies met Peter heb ik ontzettend veel geleerd over hoe ik mijn boodschap beter kan overbrengen. Een vakman!”

Luis Tavares, meervoudig Wereldkampioen & Europees kampioen Kickboksen.